Az intim torna helye és szerepe napjainkban

Problémákkal teli világban élünk, nem figyelünk eléggé magunkra, ha baj van, bekapunk egy szem gyógyszert, s ha ez sem segít, elmegyünk az orvoshoz. Félünk ugyan a kórháztól, műtéttől, mégis elhisszük, hogy ettől megoldódik minden bajunk. Valóban, a gyógyszerekre, és az orvos gyógyító munkájára indokolt esetben nagy szükségünk lehet.

De vajon mindig csak indokolt esetben nyúlunk gyógyszerhez?

Mindig csak indokolt esetben megyünk orvoshoz?

Attól tartok nem. Hiszen akkor is ehhez a lehetőségekhez nyúlunk, amikor a gyógyulás, megoldás lehetősége magunkban rejlik. Sajnos, napjainkban akár merre nézünk, betegségekkel, különféle egészségügyi problémákkal találkozunk. Még akiről azt gondoljuk, hogy ott minden rendben, sajnos ott is kiderül utólag, hogy nem, csak éppen nem mondja. Egészségünkre, belső szerveink egészséges működésére nagy szükségünk van. Mégsem vigyázunk rá. Hogyan fordulhat ez elő?

-- >> Így készülj a babára! Katt! - >>


Egészen egyszerűen. Megrögzött, sok esetben kifejezetten káros szokásainkon nem tudunk úrrá lenni. Valóban nem könnyű. Erős akarat, kitartás szükséges hozzá. De megéri!

Szokásáthangolás - intim torna - KRISTON Intim Torna

E három fogalom szorosan összekapcsolódik.

Többek között egy más szemléletű, egészséges szokáskialakítás lehetőségével találkozhatnak mindazok, akik részt vesznek ezen az intim torna tréningen. Milyen egészséges szokásokra gondolok?

Egészen egyszerűekre, amelyekre nem is gondolnánk, hisz gyermekkorunk óta úgy csináltuk, ahogy. Csak néhány dologra gondoljunk: bevásárlás, cipekedés, ürítés, stb.


Tanulmány folytatása itt:
Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: