Ismerkedj meg a Kriston módszerrel tanárunktól

Aki bemutatja: Veszprémi Júlia tréner

Szeretettel köszöntelek, mint KRISTON INTIM TORNA tréner, s bízom abban, hogy meglévő tudásommal, tapasztalatommal segítséget, tanácsot tudok Neked adni, ha úgy érzed, erre van szükséged.

Én már két olyan fantasztikus eseményen vagyok túl, amelyre most Te készülsz. Két fiú édesanyja vagyok. Meglehet, sok kétely, bizonytalanság van Benned hisz, nagy dologra készülsz, s szeretnél a lehető legjobbat a kis pocaklakónak és önmagadnak is. Bizony, bizony a 9 hónapos várandósság, áldott állapot csodás dolog, ám az előforduló kisebb kellemetlenségek mellett is élvezni kell minden percét, s tudatosan fel lehet készülni ez idő alatt is a nagy pillanatra, a találkozásra, amikor kezünkben tarthatjuk babánkat.

-- >> Így készülj a babára! Katt! - >>


Honnan indul ez a ragaszkodás? Nem nehéz megmondani. A fogantatás pillanatától, az áldott 9 hónap mindennapjain át, a születés, szülés élményén keresztül minden együtt töltött perc erősíti ezt életünk során. Egy kisgyermek, később felnőtt életét alapvetően befolyásolja a megszületésének élménye, s azt is tudjuk ma már, hogy pocaklakó korában is hatnak rá a külső körülmények, a mami lelkiállapotán keresztül.

Szerencsére ezt egyre több kismama ismeri fel, s örömmel tapasztalom, hogy sok kismama, leendő kismama jön el intim tornára, mert a várandósság időszakát, és a megszületést szeretnék minél tudatosabban, felkészültebben átélni, aktívan segítve a babának a világra jövetelt.

Tanfolyamaim résztvevői

Tréningjeimen, ha az arányokat nézem, többnyire kismamák, rövidesen szülni akaró fiatal asszonyok jönnek, így tapasztalom örömeiket, bizonytalanságaikat, s látom azt is, mekkora örömmel tölti el őket a tudat, hogy lehetőséget kapnak arra, ne csak átéljék a szülés folyamatát, hanem valamelyest kontrollálni is tudják azt.

Egyáltalán, valóban tudunk segíteni babánknak a megszületésben? S hogyan kapcsolódik az intim torna a várandósság időszakához?

Nos, igen, helytállóak ezek a kérdések. A válaszokat a KIT módszerei, kimért eredményei támasztják alá.

Az intim torna célja a gátizmok erősítése, edzése. Gondolj csak bele, gáti területünkön lévő izmainkat is hasonlóképpen kellene edzenünk, mint egyéb izmainkat. Ha nem edzük, edzetlen marad, s ha edzetlen, akkor sérülékeny lesz. A várandósság, majd szülés nem hogy nem védi, hanem kifejezetten megviseli az edzetlen az izmokat.

A várandósság idején is végzett intim torna garantálja izmaink védelmét. Az edzett izom kevésbé szakad, rugalmasságából adódóan sokkal inkább tágul, majd visszahúzódik.

Az intim tornán megtanulják a kismamák, mikor kell ellazulni, s mikor, meddig végezni a gyakorlatot.

Tovább: Vajudás gátvédelemmmel
Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: