Terhes harisnya

A COVIDIEN az orvosi felszerelések, eszközök, diagnosztikus kontrasztanyagok, gyógyszerek és egyéb egészségügyi termékek területén a világvezető cégek egyike. Az évek során számos COVIDIEN márka jelentett áttörést az egészségügy területén.

Mikor, és miért van szükség kompressziós harisnyákra?

A vérnek a láb vénáiból szív felé történő kiáramlásához pumpálásra van szükség, amelyet a folyamatos izommunka eredményez, mely folyamatot a vénás szelepek működése segíti. Hosszú idejű állás közben nagy nyomás nehezedik a szelepekre, mely azok abnormális működéséhez vezethetnek, vénás tágulat alakulhat ki, melynek szemmel látható következménye a visszér. A visszér, illetve a szelepek nem megfelelő működése tovább növelheti a mélyvénás trombózis kialakulásának veszélyét.

Terhes nők esetében a terhesség első hónapjaiban gyakran előfordul, hogy a megnövekedett ösztronég szint és vérnyomás a vénák falainak a folyamatos elernyedését, és kitágulását eredményezi. Ajánlott tehát keringési elégtelenségek esetében, illetve mikor visszér és ödémák kialakulásának jelei mutatkoznak a terhesség során, illetve a gyermekágy időszakában.

Ne kössön kompromisszumot a minőséget illetően, és válassza a COVIDIEN Lastosheer terhesharisnyái, melyek a legmagasabb színvonalat képviselik, és ideális kompresszióval hatnak a teljes lábra.

Melyik a megfelelő méret az Ön számára? A következő táblázat segít Önnek:
 
KATTINTSON A KÉPRE!


 

Termékeinket keresse a patikákban, vagy kereskedelmi partnerünknél!

Amennyiben még az Ön patikája nem áll velünk kapcsolatban, kérje meg, hogy keressen meg minket és kérjen árajánlatot:

E-mail: bardosizsofia@gmail.com
Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: