Angelcare® légzésfigyelők

A kanadai Angelcare® légzésfigyelői az amazon.com internetes felmérés alapján az első helyen végeztek 52 ország eladási adatai szerint. Magyarországon a készülékeket több, mint 25 kórház is kipróbálta és ajánlja.
Kimutatások szerint az Angelcare® légzésfigyelők előnyt élveznek abban, hogy:
- működés közbeni hang illetve fényjelzésük a gyermek tényleges légzőmozgását jelzik, nem pedig csak egy jelképes visszajelzést adnak arról, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van.
- szülő a lakás vagy a ház bármely részén hallhatja a gyermek légzésének ütemét és egy esetleges riasztást, illetve az AC401 modellnél a digitális kijelzőn is látható ez a légzőmozgási ütem. A legújabb AC1100 típusú video légzésfigyelővel és kétirányú babaőrzővel kompromisszumok nélkül láthatja, nézheti, sőt válaszolhat is a babájának, valamint a nyugalmat érintéssel is irányíthatja.
- Légzésfigyelők elektromos és mágneses sugárzástól mentesek, minimális elektroszmogot bocsátanak ki, (ellentétben néhány digitális technológiával, mint pl. a DECT készülékek) rendelkeznek hangra bekapcsoló üzemmóddal, hatótávolság funkciójuk kikapcsolható, amelyek a gyermekek biztonságát hivatottak szolgálni . Az Angelcare® ezért is rendelkezik a német ÖKO-Test felmérése alapján a legjobb „SEHR GUT” besorolással.
- Az Angelcare® magyarországi forgalmazója 2009-től minden megvásárolt légzésfigyelőhöz ingyenes újraélesztő oktatást is biztosít, ahová a weboldalon könnyen bejelenkezhetnek az aggódó szülők.
(www.angelcare.hu)
Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: