Nehézségek a várandósság során

Ha pontos kifejezésre keres, akkor az alcímekből könnyen választhat aloldalt.

Minden várandósság egy megterhelés a női test számára, mégis egy gyönyörű változást hozó időszak. Amennyiben Mint kismama Te felkészültél arra, hogy a testedben ezek a változások végbemehetnek, és együtt gondolkodsz a baba érkezésével, akkor a terhességi tünetek - előforduló panaszok sokkal könnyebben kezelhetőek, mert harmóniában igyekszel lenni a pillanattal.

-- >> Így készülj a babára! Katt! - >>


Azonban ha ellenálsz és tiltakozol, felzekletod magad és elviselhetetlenné válsz magad számára a tünetek miatt, akkor azok jobban elhatalmasodnak rajtad. A reggeli rosszúl létek, hányinger, fáradtság, hormonális válaszok a megemelkedett női hormonok hatására, valamint bizonyos védekező reakciói a testnek a mérgezések ellen ( azok ellen amit a kismama esetleg megeszik, de nem jó a magzatnak).

Minden tünetre találhatsz jobb vagy rosszabb megoldásokat, a hagyományos gyógynövények, teák, vagy a mai köztudatba eljutó homeopátiás ( a szervezet saját gyógyító képességét aktivizáló gyógynövény kivonatok, esszenciák ) szerekkel. Mindenképpen érdemes a jelekre odafigyelni, de nem kell tőle lehengereltté válni. A pihenés sokszor a legjobb segítség, és éljünk ezzel amennyiben módunk van rá. A magzat is meghálálja, hogy nem agyonhajszolt a kismamája...

Almenüben található cikkek:

Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: