Egészséges babaágy I.


A biztonságos babaágy kiválasztásánál több dologra is oda kell figyelned.

Nagyon fontos, hogy a kiságy rácsai egymástól optimális távolságra legyenek, a festése megfelelő minőségű és káros vegyi anyagoktól mentes legyen, de a jó matrac kiválasztása szintén lényeges. A biztonság mellett természetesen az esztétikumról és a praktikusságról is hosszasan lehetne értekezni, de most egy kevesek által ismert problémára: az elektroszmogra szeretném felhívni a figyelmedet.

Munkám során, lakások radiesztéziai és épületbiológiai felmérése közben már sok babaszobát vizsgáltam. A szülők szinte az összes nagy gonddal és odafigyeléssel rendezték be, de gyakran a babájuk valahogy mégsem érezte jól magát benne.

Alvásproblémák, allergia és ekcémás bőr, fejlődési zavarok, immunrendszeri zavarok, napközbeni nyűgösség, és még sorolhatnám.

-- >> Így készülj a babára! Katt! - >>


Sok csecsemővel találkoztam, akiknek a szülei már végső kétségbeesésükben fordultak hozzám. Volt, aki úgy hívott fel: Uram, én ebben egyáltalán nem hiszek, de már mindent kipróbáltuk és az orvosok sem tudják az okát… Aztán a felmérés során igencsak meglepődtek amikor a műszerek komoly rendellenességeket jeleztek.

Elektroszmogmentes babaágy kialakítása

Az elektroszmog érzékszerveink számára észlelhetetlen, láthatatlan egészségkárosító tér, de egy kis odafigyeléssel sok bajt elkerülhetünk. Most lássuk, hogy mire is kell odafigyeled, mi az amit te is megtehetsz babád egészségének érdekében.

Elektromos vezetékek és készülékek a kiságy körül

Minden feszültség alatt lévő vezeték elektromos teret gerjeszt maga körül, ezért a kiságy alatt semmilyen elektromos kábel nem lehet. Lehetőség szerint fekhely közeléből távolítsál el minden elektromos vezetéket, hosszabbítót! A vezetékek közelében épületbiológiai szempontokból erős elektroszmog alakul ki, mely a távolsággal arányosan csökken. Ez igaz minden elektromos készülékre, akár egy egyszerű lámpára is. Hozzál létre a kiságy körül egy legalább 2 méteres tiszta területet.

Légzésfigyelők, bébi őrzők

Vannak készülékek, amelyek megfelelő működésük érdekében közel kell hogy legyenek a babához. Ezek kiválasztására különös gondot kell fordítanod. A légzésfigyelő feladata, hogy légzési rendellenesség esetén riasztást adjon, de mi van, ha maga a készülék is bajt okoz? A hálózati tápellátásról működő légzésfigyelők akár extrém erős elektromos teret is létrehozhatnak a matrac alatt elhelyezett érzékelő lapokon keresztül és ezáltal a felette fekvő csecsemő testfeszültségét extrém mértékben képes megnövelni!

Légzésfigyelő vásárlásánál lehetőleg olyan típust válassz ami elemről működik, tehát csak olyat vegyél és használj amit nem kell konnektorhoz csatlakoztatni !

Rádiós bébi őrzők, távfelügyelő készülékek esetében ügyeljél rá, hogy a hálózati tápegységet az ágytól lehetőleg távol eső konnektorhoz csatlakoztasd, és a rádióadóját is lehetőség szerint próbáljad a babától távolabb elhelyezni!

Veszélyek a fal túloldaláról

Épületbiológiai szempontok alapján veszélyes elektroszmog nem csak a szobában lévő elektromos eszközökből származhat, hanem a szomszéd szobában vagy akár házon kívül található forrásokból is eredhet. Ebben az esetben elsősorban az extrém alacsony frekvenciás mágneses terek okozhatnak bajt. Forrása lehet egy az ablak előtt húzód erősen kiterhelt utcai légvezeték, a közelben lévő trafóház, de a fal túloldalán található elektromágnesek, motorok, és a villanyóra is okozhat extrém erős elektroszmogot a babaágyon!

Ezeket a mágneses tereket a WHO is a lehetséges rákkeltő kategóriába sorolja a gyermekkori leukémia vizsgálatai alapján.

Amennyiben teheted ellenőrizzed, hogy a kiságy mellett, a fal túloldalán milyen elektromos készülékek vannak. TV, Hifi eszközök, töltök, tápegységek, akvárium szellőztető pumpái, és még sok minden okozhat mágneses tereket.
A mágneses terek a falakon akadálytalanul képesek áthatolni!

Mobiltelefonok, adótornyok

Külső forrásként figyelni kell még a közelben lévő rádióadókra, mobiltelefon tornyokra is, de gyakran ezeknél erősebb sugárzást képes okozni egy a lakásban, vagy a szomszédban lévő vezeték nélküli telefon bázisállomása, vagy a számítógépekhez tartozó vezeték nélküli internet megosztók is (WIFI ).

Elektroszmog felmérés szükségessége

Sajnos az elektroszmog láthatatlan, és káros hatásai napjainkra már kezdenek egyértelművé válni. Modern műszerek segítségével könnyedén fényt deríthetünk a babád egészségét veszélyeztető káros zónákra és azokkal szemben a legtöbb esetben könnyedén védekezhetünk! A babaszoba kialakításánál sok költség merül fel, amelyekhez képest egy helyszíni elektroszmog mérés költsége szinte elenyésző. Szívesen segítek, hogy babád egészséges környezetben fejlődhessen.

Az egészséges babaágy c. cikk folytatása ittolvasható >>

Almásy Zsolt
Épületbiológiai és radiesztéziai mérések
és tanácsadás
www.radiesztezia.blogspot.com

Pontos mérést és tanácsadást szeretne otthonában?

 
Ajánlásunk: Mint a weboldal szerkesztője és két kislány édesanyja 4 éve találkoztam először ezzekkel az adatokkal, hogy tényleg fontos a földsugárzás és az elektroszmog elkerülése és bemérése az újszülöttek és kisgyermekek számára különösen, hiszen az immunrendszerük és a fejlődésük igencsak gátolt lehet, ha nem tud pihenni és erősödni, ha éppen nem elég nyugodt és jó helyen alszanak. Anyaként a fenti ismereteimre hagyatkozva mi Őt választottuk és felelősséggel vállalom, hogy a www.terhesseg.com a radiesztezia képviselői közül egy igen kompetens tapasztalt szakembert ajánlok Önnek:

Almási Zsolt
Elérhetősége: www.radiesztezia.blogspot.com
Kismama KUPON MOST !!!
15% engedmény minden gyermekszoba bemérésének árából !
Egy szoba bemérése + szakmai tanácsadás most 5.500.-Ft
( 6.500.- Ft teljes áron)

Hívja ezt a telefonszámot MOST:
 06 30 444 7441
 
Copyright © 2010
All rights reserved.
Minden jog fenntartva.


.


 

Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: