Babaszobák láthatatlan veszélyei


Szülés közeledtével örömteli feladat hárul rátok, jövendőbeli szülőkre. A hamarosan megérkező új családtag számára ki kell alakítani az optimális és megfelelő környezetet. A pocakban töltött 9 hónap után babád egyik pillanatról a másikra egy számára teljesen idegen környezetbe kerül, védelméről neked szülőnek kell gondoskodni. Meg kell óvnod őt a számára veszélyes és káros hatásoktól, gondoskodnod kell az egészsége fejlődéshez szükséges biztonságos feltételek megteremtéséről.

Gondoltad volna, hogy a nagy odafigyeléssel és gondossággal kialakított babaszobában számtalan rejtett veszélyforrás található melyek károsak lehetnek újszülött gyermeked számára, aki életének első időszakában akár 20 órát is alvással tölt és az első 3 évében akár napi 20-22 órát a lakásban tartózkodik.

-- >> Így készülj a babára! Katt! - >>


Épületbiológiai és radiesztéziai vizsgálataim során pontosan ezért különös figyelmet fordítok a gyerekszobák, babaágyak kiemelt vizsgálatára. 

De mire is kell odafigyelni? Mit is kell vizsgálni annak érdekében, hogy gyermekedet biztonságban tudd.

Elektroszmog

Biztosan Te is hallottad már ezt a kifejezést, de tapasztalataim szerint csak kevesen tudják, hogy valójában mi is rejtőzik mögötte. A legtöbben távvezetékekre, transzformátorházakra, adótornyokra, és a mobiltelefonjukra gondolnak, mikor meghalják ezt a szót. Valóban, ezek a dolgok veszélyesek lehetnek, de szerencsére csak kevés lakást érintenek.

Fontos tudnod, hogy a lakásotokban, a babaszobában, a babaágyban számos dolog kelthet veszélyes elektromos és mágneses tereket, elektromágneses sugárzásokat! Az elektroszmogot érzékszerveiddel nem tudod észrevenni, láthatatlan és veszélyes. A ELF mágneses tereket már a WHO is hivatalosan a lehetséges rákkeltő kategóriába sorolta a gyermekkori leukémia és agydaganatok vizsgálatának eredményeként. Az elektromos terek pedig közrejátszhatnak az alvásproblémák, allergiák, csontrendszeri problémák kialakulásában, de kisbabád testfeszültségét megnövelve komoly elektrostresszként zavarhatja az alvását és egészséges fejlődését.

Forrásai lehetnek akár a falakban futó elektromos vezetékek, a szobában található elektromos készülékek, hosszabbítok, lámpák. Erős elektromos teret gerjeszthet akár a kiságyban elhelyezett légzésfigyelő, vagy a bébi őrző készülék is. Elektroszmog forrása lehet a szomszéd szobában lévő Wifi adó, vezeték nélküli telefon bázisegysége, de egy ártalmatlannak tűnő akvárium is! (Erről részletesen olvashatsz az egészséges babaágy címen)

Földsugárzás

A föld természetes mágneses és elektromos terei nélkül nem létezne élet a földön, azonban a talajban lévő rendellenességek, a lakásotok építőanyagai, sőt akár a szobában lévő tárgyak is képesek zavarokat okozni ezekben a terekben. A radiesztézia tudománya évszázadok óta kutatja ezeknek a jelenségeknek az okait, és az élőlényekre gyakorolt hatásai. Munkám során gyakran tapasztalom, hogy amikor a babaágyat különféle földsugárzások érik a picik kimásznak ezekből a terekből. Figyelj oda gyermeked megérzéseire!

Beltéri levegő minősége és különféle szennyező anyagok


A nem megfelelő páratartalom, a padlószőnyeg ragasztói, a bútorok és falak kezeléséhez, festéséhez használt vegyi anyagok mind-mind károsak lehetnek. A levegőben, falakon jelenlévő különféle mérgek, gombák, baktériumok, allergénekb szintén láthatatlan veszélyei egy babaszobának.

Szabványos épületbiológiai és radiesztéziai mérésekkel felderíthetjük ezeket a veszélyeket, egy kis odafigyeléssel pedig megóvhatod gyermeked egészségét, és biztosíthatod számára a boldog egészséges fejlődését.


Almásy Zsolt
Épületbiológiai és radiesztéziai mérések
www.radiesztezia.blogspot.com

Egy pontos tanácsadást szeretne otthonában?

Ajánlásunk: Mint a weboldal szerkesztője és két kislány édesanyja 4 éve találkoztam először ezzekkel az adatokkal, hogy tényleg fontos a földsugárzás és az elektroszmog elkerülése és bemérése az újszülöttek és kisgyermekek számára különösen, hiszen az immunrendszerük és a fejlődésük igencsak gátolt lehet, ha nem tud pihenni és erősödni, ha éppen nem elég nyugodt és jó helyen alszanak. Anyaként a fenti ismereteimre hagyatkozva mi Őt választottuk és felelősséggel vállalom, hogy a www.terhesseg.com a radiesztezia képviselői közül egy igen kompetens tapasztalt szakembert ajánlok Önnek:

Almási Zsolt
Kismama KUPON beválthatod MOST >>>
15% engedmény a gyermekszoba bemérésének árából!
1 szoba bemérése + szakmai tanácsadás: 5.500.-Ft
(6.500.- a teljes ár)

Hívja ezt a telefonszámot MOST  06 30 444 7441
 
Copyright © 2010
All rights reserved.
Minden jog fenntartva.

Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: