Egészséges babaágy II.


Földsugárzások és káros hatásaik

Bizonyára te is hallottál már az ágyak alatt húzódó vízerekről és Hartmann vonalakról, valamint ezen sávok alvásra gyakorolt hatásiról. A 17. század közepéig az épülő házak helyét varázsvesszővel járó emberek jelölték ki, de számtalan más közismert népi hagyomány és praktika is szolgálta a pihentető alvást és az egészség megőrzését. Ezek közé tartozott, hogy az új házba először egy macskát engedtek be és megfigyelték viselkedését, vagy az ágy alá helyezett gesztenye, szalma, és tükör is a föld káros hatásait volt hivatott kivédeni.

A radiesztézia módszere már 4000 évre tekint vissza. Napjaink rohanó világában az emberek elszakadtak a természettől és egyre kevesebben figyelnek oda belső megérzéseinkre. Sokan úgy gondolják, hogy modern tudományunk számára már nem létezik ismeretlen, és műszereink segítségével már mindent képesek vagyunk megmérni. Sajnos azonban rá kell döbbennünk, hogy ez közel sincs így.

-- >> Így készülj a babára! Katt! - >>


Számtalan probléma és betegség létezik, ahol megáll a tudomány és az orvosok tanácstalanul tárják szét kezüket. Sok esetben nincs magyarázata a magzatban kialakult daganatnak, ahogy az én kislányom esetében sem volt, de nincs magyarázata a különféle alvászavaroknak, és a mai napig nem ismerik elmúlt évtizedekben megemelkedett bölcsőhalál okát sem.

A megoldás megtalálásához, gyakran vissza kell térni a jól bevált népi hagyományokhoz, és bölcsességekhez, vissza kell térni a természethez!

Mi is az a földsugárzás?

Földünk szerkezetéből adódóan természetes elektromosságot és mágnesességet hoz létre.

A talajban található rendellenességek, mint például a különféle vízfolyások, geológiai törések, repedések, talajrétegződések vagy radioaktív ásványok rendellenességeket idézhetnek elő ezekben a természetes mezőkben. A mágneses tér eltérései már műszerekkel is kimutathatók.

Mit is kell vizsgálni?

Sokan csak a vízerek és Hartmann sávok káros hatásaival foglalkoznak, de a radiesztézia ennél több káros zónát ismer. Fekhelyek esetében az alábbi rendellenességeket kell mérni.
Vízér sugárzások, geológiai törésvonalak és talaj repedések, érctellérek, talajrétegződés, Szt.György és Ley vonalak, Hartmann és Curry sávok. Ezek mellett található még néhány ritkán előforduló energia rendszer és energia örvény is.

Mit okozhatnak?

A fenti káros zónák számtalan problémának és betegségnek a kialakulását segíthetik.
(Néhány példa a teljesség igénye nélkül) A Hartmann sávok tipikusan alvászavarokat és gyulladásokat okoznak, de egy hartmann kereszt akár meddőség okozója is lehet. Hajnali 2-3 óra közötti megmagyarázhatatlan ébredések tipikus Hartmann sávra utalnak. Daganatos betegségnél sokszor jelen van törésvonal és érctelér. A vízerek derékfájást, hidegérzetet és energiavesztést okozhatnak. Az ember fáradtabban ébred mint ahogy lefeküdt.
A Szt.György és Ley vonalak szív-érrendszeri és mozgásszervi panaszokkal hozhatók összefüggésben. (Részletes ismertetést olvashat honlapomon)

Gyerekágyak megfelelő helyének megválasztásához célszerű radiesztéziai méréseket végezni. Védekezésként a babaágyat csak teljesen tiszta, földsugárzásoktól és elektroszmogtól mentes területre helyezzük!

Tisztelettel, 

Almásy Zsolt

Épületbiológiai és radiesztéziai mérések és tanácsadás

Egy pontos mérést és tanácsadást szeretne otthonában? 

Ajánlásunk: Mint a weboldal szerkesztője és két kislány édesanyja 4 éve találkoztam először ezzekkel az adatokkal, hogy tényleg fontos a földsugárzás és az elektroszmog elkerülése és bemérése az újszülöttek és kisgyermekek számára különösen, hiszen az immunrendszerük és a fejlődésük igencsak gátolt lehet, ha nem tud pihenni és erősödni, ha éppen nem elég nyugodt és jó helyen alszanak. Anyaként a fenti ismereteimre hagyatkozva mi Őt választottuk és felelősséggel vállalom, hogy a www.terhesseg.com a radiesztezia képviselői közül egy igen kompetens tapasztalt szakembert ajánlok Önnek:

Almási Zsolt
Hívja ezt a telefonszámot:
06 30 444 7441
www.radiesztezia.blogspot.com

<<< Kismamáknak Ajándék KUPON >>> 

15% engedmény minden gyermekszoba bemérésének az árából. 
 Egy babaszoba bemérése + szakmai tanácsadás csak: 5.000.-Ft


Copyright © 2010
All rights reserved.
Minden jog fenntartva.

 
 
Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: