Angelcare pelenkatároló

Bemutatjuk Önöknek világ egyik legnépszerűbb pelenkatárolóját, az Angelcare® pelenkatárolót.

Pelenkázás után gyakran tesszük fel a kérdést. Mi legyen a kellemes illatnak nem mondható kis csomaggal, hová tüntessük el gyorsan, egyszerűen, higiénikusan? Megoldás lehet az is, hogy minden pelenkacserénél ki-, vagy levisszük a kukába, ami eléggé fárasztó. De miért tennénk ezt, ha van egy praktikusabb megoldás is.
Tóth Tímea védőnő szerint aki volt már használt pelenka közelében, tudja, ez nem az a fajta szemét, amit az ember csak bedob a szemetesbe. Ezen probléma megoldásában nagy szolgálatot tehet a pelenkatároló vödör.

További info: http://www.pelenkatarolo.hu/

Az Angelcare® pelenkatárolóval biztonságosan és higiénikusan tárolhatja otthonában a használt pelenkákat kellemetlen szagok nélkül, akár napokon keresztül is. Segítségével megelőzheti a fertőzéseket, ezáltal is teljes biztonságot és higiéniát teremtve családjának. A speciális tárolózsák nem csak a szagmentességet biztosítja, hanem általa csökkenthető a káros baktériumok okozta fertőzésveszély is.

Az Amazon.com internetes közvélemény kutatása alapján az Angelcare® pelenkatároló az első helyet kapta meg a tökéletes szagzárás és a könnyű kezelhetőség alapján. A termék nem csak USA-ban és Kanadában hódít, hanem az utántöltő eladási adatok alapján a világ számos országában is vezető pozícióban van. Az Angelcare® a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan változtatja, és tökéletesíti termékeit. Ez a fejlesztés a tárolózsákot és az utántöltő kazettát nem érinti, hisz a termék erre épülő szagzárása kiváló.

Egy 2010-es fejlesztés eredményeként megjelent az új Angelcare® Deluxe pedálos tároló, mely az új technológia segítségével dupla védelmet nyújt a használt pelenka kellemetlen szaga ellen. A DROP & SEAL rendszernek köszönhetően könnyebb a pelenkaeldobás. Csak meg kell nyomni a pedált, bele kell rakni a pelenkát
A pedál elengedése után a beledobott pelenka automatikusan eltűnik a többrétegű zsákban. A belső rendszer segítségével a zsák mindig zárva marad, így szinte 100% a szagzárás.
Angelcare® pelenkatároló környezetbarát. Az eldobott pelenkákat nem egyesével csomagolja, így 4x kevesebb műanyagot használ fel, mint más termékgyártók. Gazdaságos, mivel a zsák többrétegű, oxigénnel dúsított, ezzel biztosítja a szagzárást. Mivel nem csomagolja be a pelenkákat, így szennyes tartóként textil pelenkákhoz is használható.

További info: http://www.pelenkatarolo.hu/

Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: