Mobil légzésfigyelők


Néhány éve a piacon egy új, nem hagyományosan kiságyba helyezhető, hanem mobil légzésfigyelő készülékkel is találkozhatunk. Ebben a kategóriában az egyik csúcskészülék a Snuza® HALO babafigyelő, mely egy pelenkára csiptethető készülék. A baba pocakjára simuló flexibilis érzékelő-fej érzékeli a (hasi) légzőmozgást. Az érzékelő-fej anyaga a szakmában eddig alkalmazott egészségügyi műanyagon túl egyedülállóan teljesen antiallergén, orvosi minősítésű anyagokból készül, amely mindennemű irritációt kizár. A készülék 15 mp légzőmozgás kimaradása után finom stimuláló rezgéssel ébreszti a babát. A 20mp-es orvosi időhatár után, hangos riasztással figyelmezteti a szülőt. A Snuza® HALO mobil légzésfigyelő otthon cserélhető akkumlátorral, övcsipesszel rendelkezik, vízhatlan, „eltávolíthatatlan” gombokkal rendelkezik, a ki- bekapcsoló rendszere teljesen „gyermekbiztos”.
Legfontosabb tényező az, hogy a készülék mindig érintkezzen a baba hasával, a pelenka megfelelően, szorosan legyen rögzítve, illetve a készülék csipeszének ehhez való erős rögzítése legyen stabil.
A forgalmazó minden megvásárolt Snuza® légzésfigyelőhöz szintén lehetőséget biztosít ingyenes újraélesztő tanfolyamon való részvételre.
A Snuza® légzésfigyelőket 10 magyarországi kórház tesztelte és ajánlja otthoni használatra.
A termékről bővebb információk a www.snuza.hu weblapon találhatóak.
Kérdezz vagy szólj hozzá a fenti témához! Tapasztalataid más kismamáknak nagy segítség lehet. :-)


Neved vagy beceneved: (Meg fog jelenni)
E-mail címed: (Nem fog megjelenni)
Hozzászólásod/kérdésed:
Eddigi hozzászólások: